210 330 1111
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50€
Καλάθι 00,00 €

Προφίλ

Αγαπητοί φίλοι, 

Οι "Εκδόσεις Ψύχαλου" εδώ και 50 χρόνια προσφέρουν στον Έλληνα αναγνώστη με συνέπεια και ευθύνη τις καλύτερες επιλογές σε εξειδικευμένα βιβλία ,που καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και ενδιαφερόντων. Κάνοντας μια μικρή αλλά απαραίτητη αναδρομή στο παρελθόν, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ιστορία της επιχείρησης ξεκινάει πριν από τέσσερις περίπου δεκαετίες, όταν ο Φίλιππος Γ. Ψύχαλος άρχισε το εμπόριο βιβλίων και στη συνέχεια τις πρώτες εκδόσεις από το μικρό μαγαζί της οδού Ζ. Πηγής. 

Από τότε μέχρι και σήμερα πολλά έχουν αλλάξει. 

Σήμερα, οι "Εκδόσεις Ψύχαλου" στεγάζονται πλέον στα δυο
καταστήματά τους στις οδούς: 

Χαρ. Τρικούπη 33 και Ναυαρίνου (με την επωνυμία LIVING GREEN) όπου μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα των βιβλίων Ψύχαλος και Εργάνη αλλά και πολλά συναφή προϊόντα.

Χαριλάου Τρικούπη 56-58 και Βαλτετσίου, όπου γίνεται και η χονδρική διακίνηση των εκδόσεων.

Στον εκδοτικό τομέα, μετά και την προσθηκη των εκδόσεων ΕΡΓΑΝΗ (καλλιτεχνικές κατασκευές) και των εκδόσεων SEΛΙΝΙ (sci-fi, comics) το 2010, η  παραγωγή μας έχει αυξηθεί  φτάνοντας τους 13-15 τίτλους ετησίως, με προοπτική να αυξηθούν περισσότερο και με την προϋπόθεση πάντα να μην αλλάξει η ποιότητα, τόσο του περιεχομένου τους όσο και της εμφάνισής τους. Στόχος μας δεν είναι η μαζική παραγωγή τίτλων, αλλά η διαχρονικότητα της δουλειάς μας, που επιτυγχάνεται μέσα από την ποιότητα των βιβλίων που επιλέγουμε και την ικανοποίηση του πελάτη μας με κάθε τι νέο που δημιουργούμε.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Ψύχαλος