210 330 1111
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50€
Καλάθι 00,00 €

Τρόποι αποστολής

Αποστολή με COURIER (ACS)

Η αποστολή γίνεται στο χώρο σας με την εταιρεία ταχυμεταφoρών ACS. Η παράδοση γίνεται εντός 1-2 εργάσιμων  ημερών ανάλογα με τον τόπο παράδοσης. Η χρέωση αποστολής είναι ενιαία για όλη την Ελλάδα με 5 euro

Αποστολή με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ)

Σε κάθε παραγγελία σας υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αποστολής με το ελληνικό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ.

Η παράδοση γίνεται εντός 2-6 ημερών. Η χρέωση είναι ενιαία για όλη την Ελλάδα με 5 euro.

Η παραλαβή γίνεται από το τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ με την προσκόμιση του σχετικού ειδοποιητηρίου το οποίο θα σας έχει παραδώσει ο ταχυδρόμος σας.

Η επιλογή αυτή είναι «υποχρεωτική» σε περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών και εκτός ορίων πόλεως όπου δεν εξυπηρετεί η εταιρεία ταχυμεταφορών.

Η αποστολή- αντικαταβολή στην Κύπρο γίνεται μόνο μέσω ΕΛΤΑ και κοστίζει minimum 13 euro και ισχύει για ένα τμχ. Ενώ σε περίπτωση απλής αποστολής και πληρωμής με πιστωτική κάρτα η χρέωση είναι 9 euro.
Για μεγάλες αποστολές στην Κύπρο και το εξωτερικό επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας προκειμένου να καθοριστεί το ακριβές ύψος της πληρωμής σας. 
Η προσφορά για δωρεάν έξοδα αποστολής άνω των 80€ δεν ισχύει για την Κύπρο και το εξωτερικό.

Αποστολή με μεταφορική εταιρία

Η επιλογή αυτή ισχύει για μεγάλου όγκου παραγγελίες και για πελάτες αγορών χονδρικής με τιμολόγιο-δελτίο αποστολής. Η επιλογή της εταιρείας μεταφορών γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρεία μας.Για την Κύπρο παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας.


Για οποιαδήποτε βιβλίο των εκδόσεων μας επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες ,μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα καταστήματά μας.

Τρόποι επιστροφής

Για οποιαδήποτε αγορά σας (λιανικής) μπορείτε να επιστρέψετε εντός 10 ημερών το προϊόν που αγοράσατε.

Η επιστροφή γίνεται με τον ίδιο τρόπο που το παραλάβατε ή με επίσκεψη στα καταστήματα της εταιρείας μας και με χρέωση δική σας.

Τα λεφτά σας θα σας επιστραφούν σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας αποστείλετε ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο βιβλίο αντίστοιχης αξίας.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. 

Ακύρωση μιας παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@psihalos.gr  ή να καλέσετε στο τηλέφωνο και να μιλήσετε με κάποιον υπευθυνο.
Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία σχετικά με τα στοιχεία αποστολής της παραγγελίας σας παρακαλούμε  επικοινωνήστε μαζί μας.

* Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Για αγορές άνω των 50 euro δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής