- Συγγραφέας: ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
- Εκδόσεις: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ
- Εξώφυλλο: ΜΑΛΑΚΟ
- Κυκλοφορία: Όχι
- ISBN: 9607920058
- Σελίδες: 558
- Σχήμα: 17*24
Η «Οινολογία , από το σταφύλι στο κρασί» στην όγδοη έκδοσή της, που αναθεωρήθηκε και συμπληρώθηκε με νέα θέματα και νεότερα δεδομένα, όπως αυτά προέκυψαν κατά την τελευταία δεκαετία, δίνει οδηγίες και κατευθύνσεις για το πώς ο οινολόγος και ο οινοποιός μπορούν να μεταχειριστούν το σταφύλι και να επεξεργαστούν το κρασί , ώστε αυτό να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Το βιβλίο αυτό , σε κάθε περίπτωση, δίνει τις επιστημονικές βάσεις που είναι απαραίτητες ώστε να γίνουν κατανοητά τα όρια της ερμηνείας αλλά και της αβεβαιότητας που κρύβει κάθε οινολογική πρακτική.
-
χρησιμο Αξιολόγηση από christian
Αξιολόγηση το βιβλιο της οινολογίας είναι ενα εξειαρετικο βιβλιο που δίνει τη δυνατότητα στον αναγνωστη-επαγγελματια να τον βοηθησει να εξελειχθει καλυτερα στη δουλεια του.
Αξίζει πραγματικά τον κόπο το συγκεκριμενο βιβλιο να βρισκεται στη βιβλιοθήκη του καθε επαγγελματια οινοπαραγωγου ή του λάτρη του καλου κρασιού. (Αναρτήθηκε στις 23/01/2014)