- Συγγραφέας: Αργύρης Τσακίρης
- Εκδόσεις: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ
- Εξώφυλλο: ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ
- Κυκλοφορία: Όχι
- ISBN: 960-7920-45-7
- Σελίδες: 352 ΔΙΧΡΩΜΕΣ
- Σχήμα: 17x24cm
Το βιβλίο αυτό , το πρώτο που γράφεται στην ελληνική γλώσσα για τα γαλλικά κρασιά , θα σας δώσει στοιχεία για :
· Τους καλύτερους Γάλλους παραγωγούς και τα κρασιά τους .
· Τα γενικά χαρακτηριστικά των κρασιών που παράγει η κάθε περιοχή .
· Το έδαφος και το κλίμα της κάθε αμπελουργικής ζώνης .
· Τις ποικιλίες και τον τρόπο καλλιέργειας των αμπελιών , τις μεθόδους οινοποίησης .
· Τη διαδικασία επιλογής των αμπελώνων .
· Την ποιότητα των κρασιών ανάλογα με τη χρονιά τους .
· Την ιστορία ενός προϊόντος με τόσο εντυπωσιακές διαφοροποιήσεις τιμής
· Τους καλύτερους Γάλλους παραγωγούς και τα κρασιά τους .
· Τα γενικά χαρακτηριστικά των κρασιών που παράγει η κάθε περιοχή .
· Το έδαφος και το κλίμα της κάθε αμπελουργικής ζώνης .
· Τις ποικιλίες και τον τρόπο καλλιέργειας των αμπελιών , τις μεθόδους οινοποίησης .
· Τη διαδικασία επιλογής των αμπελώνων .
· Την ποιότητα των κρασιών ανάλογα με τη χρονιά τους .
· Την ιστορία ενός προϊόντος με τόσο εντυπωσιακές διαφοροποιήσεις τιμής